Fotograf: Montage

Årets matcharrangör: Jämtland Basket

Jämtland Basket har i flera år satsat hårt på sina matcharrangemang. Och nu belönas Östersunds-klubben med utmärkelsen “Årets matcharrangör”!

Årets matcharrangör delas ut av Svenska Basketbollförbundet efter att nomineringar inkommit från lagkaptener, coacher och mediarepresentanter. De senaste åren har det hänt mycket i Östersund. Renoveringen av sporthallen och Jämtland Baskets hållbara resa mot framgång har genererat mycket. Klubben snittar 1402 personer per match och är tvåa i publikligan. Idag står det klart att föreningen än en gång blir årets matcharrangör i SBL herr.

Priset delas ut ikväll inför den andra kvartsfinalen på hemmaplan i Östersunds Sporthall mot BC Luleå.

MOTIVERING:
“En gång är ingen gång, två gånger är en vana. För andra gången på tre år går priset som årets matcharrangör till denna organisation. Klubben har höjt sin publiksiffra för tredje året i rad och fortsätter med att bygga flera upplevelser kring själva matchen. De vänder och vrider på produkten för att deras fans ska få bättre upplevelser – och de lyckas! Årets matcharrangör i SBL 2018-2019 är Jämtland Basket.”

UTMÄRKELSER – SBL HERR 2018/2019:

Årets MVP:
Årets guard:
Årets forward:
Årets center:
Årets stjärnskott: Felix Terins (Nässjö Basket)
Årets artist:
Årets försvarare:
Årets coach:
Årets domare:
Årets matcharrangör: Jämtland Basket
Årets lyft:

Svenska Mästare –
MVP i finalserien: –

Alla utmärkelser röstas fram av coacher, lagkaptener och media förutom priserna Årets lyft och årets matcharrangemang som delas ut av Svenska Basketbollförbundet.

Här hittar du utmärkelser från tidigare säsonger

Dela inlägget