Fotograf: Anna Forsström / Södertälje Kings

Guldcentern återvänder till Södertälje

Centern och dubble SM-guldvinnaren Aaron Anderson återvänder efter en säsong hemma i USA till Södertälje Kings.
– Att komma tillbaka till Södertälje var ett enkelt val för mig, säger 26-åringen.

Aaron Anderson snittade sin senaste säsong cirka åtta poäng och fina åtta returer på 24 minuters speltid.
– Att komma tillbaka till Södertälje var ett enkelt val för mig när jag kände ett ömsesidigt intresse från klubben och coach Degernäs. Med ”Ludde” som headcoach och den fina relation jag har med honom så är jag väldigt motiverad att komma tillbaka. Jag är tacksam och väldigt peppad att få komma tillbaka för ännu en säsong i Kings efter att inte spelat förra säsongen, säger Anderson om sin comeback.

”Ludde” Degernäs får i den 26-årige amerikanen en väldigt stabil spelare som han känner sedan förra sejouren han var i Södertälje. Den lite kortare och atletiske centerns storhet ligger i defensiven där han vunnit massor av matcher åt Södertälje i det tysta.
– Jag är glad att Aaron återvänder till Kings till nästa säsong. Aarons erfarenhet, energi och starka karaktär kommer bli en viktig del i lagbygget Södertälje Kings 2017/18, säger “Ludde” Degernäs.

Aaron Anderson ansluter till laget i slutet på augusti och blir Södertäljes tredje klara spelare i truppen 2017/18. De andra spelarna är Valter Lindström och Adam Ramstedt.

Dela inlägget