Tyler Peters har gjort sitt i Sverige och Jämtland Basket.

MATCHGUIDE OCH SPEL: Kvällens matcher i Basketligan

Fyra matcher i Basketligan spelas under fredagen. Basketsverige.se ger dig senaste nytt i lagen och de bästa spelen inför kvällen!

Eco Örebro–Södertälje Kings
Hemmalaget som inlett säsongen med två segrar på sju matcher, kan ställa upp med i stort sett bästa möjliga lag. Endast Jacob Johansson är ett frågetecken. Södertälje åkte på en tung förlust mot tyska Ulm i EuroChallenge i tisdags, men spelade betydligt bättre än man gjort tidigare under säsongen så de regerande mästarna får gälla som stora favoriter.
Basketsveriges tips: 73-83

Norrköping Dolphins–Jämtland Basket
Dolphins har hittat formen och endast förlorat en match så här långt och har verkligen visat att man blir att räkna med även denna säsong. Östgötarna kan ställa upp med sitt bästa manskap, frågetecken endast på Mikael Lindquist men han kommer spela. Jämtland saknar fortsatt Mario Pesut och kommer med all sannolikhet få en mycket tuff afton i Stadium Arena.
Basketsveriges tips: 88-72

Umeå BSKT–Solna Vikings
Umeå stretade på riktigt bra mot Uppsala tidigare i veckan, men fick till sist ge sig. Det här är en match där man bör ha en bra chans till seger. Oklart dock om engelsmannen Kai Williams kan spela, han missade matchen mot Uppsala på grund av skada. Solna får tipset men det lär bli tajt. Nye Marcus Damas är ännu inte spelklar (fredag lunch).
Basketsveriges tips: 82-84

Nässjö Basket–LF Basket
Nässjö kommer från två mycket svaga insatser och har endast en seger hittills. Hemma i Småland brukar man vara svårslagna, men frågan är hur det egentligen står till med formen? Försvaret blir a och o om man ska kunna rå på LF, tveksamt om det räcker dock. Nässjö ser ut att kunna ställa upp med bästa möjliga lag. LF kommer till spel utan stjärnan Alex Wesby.
Basketsveriges tips: 79-82

DAGENS SPEL:
300 kr: Nässjö Basket +7.5 1.85 @ Betsson (+255 kr)
200 kr: Umeå BSKT +5.5 1.88 @ Unibet (+176 kr)
100 kr: Norrköping–Jämtland u166.5 1.86 @ Unibet (-100 kr)

Startkassa: 2 000 kr (7/11)
Levande: 600 kr

Dela inlägget