Fotograf: Maxim Thoré / Bildbyrån

Ny tränare att vänta i Fryshuset

Fryshuset Basket och huvudtränaren Marko Milatovic har gemensamt beslutat att man går skilda vägar.

SBL-nykomlingen Fryshuset som under säsongen vann en match och slutade på nionde och sista plats, kommer ha en ny tränare från och med kommande säsong. Det meddelade klubben under söndagen.
“Efter utvärdering av den gångna säsongen med spel i högsta ligan SBL Herr har styrelsen i Fryshuset Basketbollklubb tillsammans med headcoach Marko Milatovic kommit överens om att gå skilda vägar. Det gemensamma beslutet är taget i samförstånd.”.

– Marko har under två säsonger hos oss gjort ett fantastiskt jobb med herrlaget. Han är en starkt bidragande orsak till att klubben spelar i SBL idag. Oavsett i vilken roll och organisation coach Marko hamnar i, kommer han föra med sig stor arbetskapacitet och ett fantastiskt driv och engagemang för basketsporten, säger Fryshusets verksamhetschef Choukri Khotar.

Marko Milatovic:
– Jag vill tacka Fryshuset för att de vågade tro på mig och gav mig möjligheten att som headcoach få ta klubbens representationslag på herrsidan från Superettan till SBL. Det har varit en fantastisk resa.

Säsongen 2021/22 är planerad att inledas 24 september.

Dela inlägget