Fotograf:

Världspremiär för SBL-podden

Kan det bli för mycket basketsnack? Nej, vi tänkte väl det. Lagom till slutspelet startar i veckan som kommer, så är det på måndag 19 april världspremiär för SBL-podden. En podd med 100% fokus på SBL Herr!

Det har minst sagt varit en speciell säsong med hänsyn till den pågående pandemin. Trots en hel del utmaningar under säsongen, så har vi nu genomfört en hel grundserie i SBL. På onsdag 21 april är det sedan dags för det vi alla längtat och suktat efter ett bra tag – slutspelet!

Och vad passar då bättre än att höja temperaturen ytterligare genom att lansera en SBL-podd? Podden där du får allt det senaste, hetaste och mest intressanta från världens bästa basketliga – SBL.

Under hela våren och försommaren kommer trion Viktor Petrovski, Christer Sjögren och Johan Lind ge er kära läsare och lyssnare allt ni behöver veta om SBL.
– Det är en stor ära att vi tre får medverka i SBL Herrs nystartade podd. Årets slutspel är kanske mer ovisst än någonsin och det blir därför extra spännande att följa vilket lag som slutligen står som segrare, säger producenten Viktor Petrovski.

Tio avsnitt är inplanerade och fokus kommer ligga på att snacka om det senaste som hänt under slutspelet, allt mellan himmel och jord, högt och lågt, men med en rejäl gnutta kärlek.
– Vi ska, med hjälp av våra olika basketerfarenheter och våra roller inom sporten, ge lyssnarna de bästa analyserna av årets slutspelsmatcher, fortsätter Viktor Petrovski.

Det första avsnittet av SBL-podden släpps på måndag 19 april och går att hitta på Spotify och där poddar finns.
– Att släppa en podd ligger helt rätt i tiden och i linje med den stora digitala satsning som vi gör just nu. Det ska bli riktigt roligt att se vart det här tar vägen, och det råder ingen som helst tvekan om att det kommer höja intresset för slutspelet ytterligare, säger Mattias Wackenhag som är ligakoordinator för SBL Herr.

Dela inlägget