Fotograf: Montage

Inför: Borås Basket vs Nässjö Basket

I återstarten av SBL så hälsar Borås Basket under lördagskvällen Nässjö Basket välkomna till Boråshallen. Matchen sänds självklart live på SBLPlay.se – uppkast klockan 19.04!

🏀 BORÅS BASKET 🆚 NÄSSJÖ BASKET
🏆 SBL Herr
📆 Lördag 27 februari, kl 19.04
🏠 Boråshallen, Borås
📺 SBLPlay.se
💻 Livestatistik

Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll är det under lördagen dags för ligafyran Borås att ta emot femman Nässjö hemma i Boråshallen, en blivande kvartsfinalserie? Borås kommer till kvällens match med fyra raka segrar i bagaget. Precis innan uppehållet besegrades de två topplagen Södertälje BBK (104-84) och Norrköping Dolphins (92-87), så formen är sannerligen bra hos västgötarna.

Nässjö å sin sida kommer också från seger senast (Fryshuset 99-88), men sägas skall att laget förlorat sina tre senaste bortamatcher. Så sent som i mitten på januari möttes de bägge lagen i Nässjö Sporthall, då stod Nässjö som segrare med 87-81. Borås vann dock mötet på sin hemmaplan i november, 86-75.

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Borås saknade amerikanerna Avery Woodson och Deandre Davis mot Norrköping precis innan uppehållet.

Nässjö har fortsatt skadeproblem på Craig Lecesne och Jordan Peltier som bägge missat träningar under uppehållet.

LÄS MER HÄR: 🔗
Borås hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget