Fotograf: Bildbyrån (montage)

Köping värvar från SBL-konkurrent

Köping Stars kompletterar sin trupp med ytterligare en spelare inför den sista delen av säsongen 2020/2021.

Nyförvärvet och tillika centern Leonard Halling-Ibo, 28, kommer senast från spel i Fryshuset Basket där han snittat drygt tolv poäng och sju returer på 19 spelade matcher. Debuten i Köpingslinnet får Halling-Ibo göra först på matchen mot Nässjö Basket den 16 mars. Detta på grund av den karens som finns på 14 dagar och minst två matcher för övergångar mellan SBL-klubbar.

– Jag och övriga coachstaben är väldigt glada över Leonards påskrift och att få in ytterligare en kvalitetsspelare på de större positionerna. Leo är en spelare som jobbar väldigt hårt, har tuffhet och fysik som sina främsta egenskaper tillsammans med ett fint spelsinne och attackspel. Jag vill även passa på att tacka Fryshuset och coach Marko Milatovic som varit väldigt behjälpliga så här sent på säsongen, säger Köpings tränare Panagiotis Nikolaidis.

Leonard Halling-Ibo:
– Jag ser fram emot att komma till Köping Stars. Samtidigt vill jag tacka Fryshuset Basket, spelarna och coach Marko för den här tiden. Nu hoppas jag på att kunna bidra till Köpings framgång resten av säsongen och i slutspelet.

Text: Köping Stars

Dela inlägget