Fotograf: Montage

Inför: Borås Basket vs Fryshuset Basket

Borås Basket vill tillbaka upp på vinnarspåret igen när SBL-jumbon Fryshuset Basket kommer på besök under tisdagskvällen. Köp hem matchen och se den live på SBLPlay.se – uppkast klockan 19.04!

🏀 BORÅS BASKET 🆚 FRYSHUSET BASKET
🏆 SBL Herr
📆 Tisdag 26 januari, kl 19.04
🏠 Boråshallen, Borås
📺 SBL Play
💻 Livestatistik

Det är två lag som går tungt i SBL för tillfället som möts i Boråshallen i kväll. Borås Basket kommer till dagens match med fyra raka förluster i bagaget, senast i fredags borta mot BC Luleå där det blev förlust med 100-93. Fryshuset å sin sida har endast en seger så här långt på 16 försök, säsongens hittills enda seger kom borta mot Umeå BSKT i början på december.

Att Borås får infinna sig i att vara skyhöga favoriter till segern i kväll råder det ingen tvekan om trots lagets svaga form. De regerande mästarna har vunnit de två tidigare mötena mellan lagen komfortabelt – 107-73 när lagen möttes i Borås i november och 107-78 i decembers SVT-sända match.

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Borås saknar fortfarande långtidsskadade Fredrik Andersson och Simon Gunnarsson.

Fryshuset har inte rapporterat om några skador eller sjukdomar.

LÄS MER HÄR: 🔗
Borås hemsida inför matchen
Fryshusets hemsida inför matchen

Dela inlägget