Fotograf: Montage

Inför: Fryshuset Basket vs Umeå BSKT

Nykomlingarna Fryshuset Basket gör idag hemmapremiär i SBL mot Umeå BSKT. Se matchen på SBLPlay.se – uppkast klockan 16.04!

🏀 FRYSHUSET BASKET 🆚 UMEÅ BSKT
🏆 SBL Herr
📆 Lördag 7 november, kl 16.04
🏠 Fryshuset, Stockholm
📺 SBL Play
💻 Livestatistik

Det är två lag utan seger hittills som under lördagen ställs mot varandra i Stockholm. På ena sidan SBL-nykomlingarna i Fryshuset som inlett med dubbla förluster mot tippade topplagen Borås Basket (107-73) och Södertälje BBK (111-83). Umeå har precis som Fryshuset spelat två matcher där man förlorat bägge – BC Luleå (96-72) och i måndags mot Nässjö (91-78).

Så här säger Umeås tränare Boris Balibrea till VK:s basketblogg inför matchen i eftermiddag.
– Vi förväntar oss en tuff match. Det är Fryshusets första hemmamatch den här säsongen i SBL och även om det inte inte blir mer än 50 åskådare så känner de säkert att det är första matchen de kan vinna, så det kan bli riktigt svårt för oss. Vi måste vara redo.
– Vårt mål är att ta individuellt ansvar, försöka kontrollera deras store Elias Desport och Aleksa Solevic. Vi ska ta det därifrån och försöka sätta våra öppna skott (vi missade en del i förra matchen) och på så sätt förhoppningsvis kunna stärka vårt självförtroende.

📹 Klicka här för att se matchen på SBL Play! 📹

SÅ ÄR LÄGET I LAGEN: 🤔
Inga rapporter om skador eller sjukdomar i Fryshuset.

Umeå har ett litet frågetecken för Nathan Dawits medverkan. Dawit har missat ett par träningar i veckan men väntas vara redo för match mot sin moderklubb.

LÄS MER HÄR: 🔗
Fryshusets hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget