Fotograf: Montage

Dubbla SVT-matcher i helgen

Två av SBL:s hetaste möten väntar på lördag och söndag. Och det bästa av allt – du ser båda matcherna direkt på SVT1!

Det bjuds sannerligen på basketgodis i helgen som kommer. Så det är bara att ta plats i TV-soffan både på lördag och söndag.

Eller vad sägs om Jämtland Basket mot BC Luleå på lördageftermiddag kl 16.04? Säsongspremiär för Jämtland och nye tränaren Adnan Chuk. På andra sidan ett Luleå som föll i sin premiär mot Norrköping. Räkna med två lag som är taggade till tänderna och som kommer göra allt för att vinna.

Sedan på söndag (15.04) är det dags för Borås Basket att bekänna färg mot Norrköping Dolphins. Ett Borås som inte fick till spelet alls i sin premiärmatch i tisdags borta mot Köping, förlust 76-66. På besök i Boråshallen kommer ett Norrköping som fick en smakstart på säsongen när Luleå slogs tillbaka med 83-77. Kan Norrköping rubba mästarna?

Svaret får du på SVT1 i helgen! 📺

HÄR SER DU SBL PÅ SVT PLAY!

Dela inlägget