Fotograf: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån

CJ Jackson återvänder till Köping

Han gjorde stor succé i Köping Stars i fjol. Idag stod det klart att succéguarden CJ Jackson återvänder till klubben.

Köping har nu hittat ersättaren till sparkade Devin Watson och det blir alltså CJ Jackson som var en av SBL:s bästa poänggörare i fjol, snittade 17.3 poäng per match. CJ är en spelare med väldigt stor kapacitet och en välskolad pointguard. Han är redan inkörd på det sätt Köping Stars vill spela på, det blir lite ”plug and play”, vilket kommer att spara tid i lagbygget inför kommande säsong.
– Egentligen ska vi inte kunna resigna en spelare av CJ:s kaliber och lönenivå. Att han ändå vill komma tillbaka är ett mycket bra kvitto på att vi gör något bra i Köping och Köping Stars, säger Stefan Ståhlmalm i Köpings sportgrupp.

Coach Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis:
– Att CJ kommer tillbaka ger oss kontinuitet och en möjlighet att bygga vidare på förra säsongens ryggrad. Vi vet vad vi får i hans skytte och attackspel, defensivt är han också väldigt stark på att hålla spelare framför sig samt hjälper oss i returtagningen från guardpositionerna. CJ är väldigt laddad på att komma tillbaka och i och med hans återkomst är nu laget komplett och vi kan börja säsongen 2020/21 på riktigt.

>>> SILLY SEASON 2020/21: Så är läget i ditt lag – just nu! <<<

Dela inlägget