Fotograf: Maxim Thoré / Bildbyrån

Publikfavorit återvänder till Köping

Den mångsidige och rutinerade forwarden från Lettland – Ernests ”Ernie” Kalve är klar för ytterligare en säsong med Köping Stars.

Ernests Kalve, 33, är väldigt omtyckt av såväl hemmapublik som lagkamrater i Köping. Han är nu klar för ytterligare en säsong med Köping Stars. Kalve har genom sitt sätt att spela och offra sig för laget snabbt blivit en stor publikfavorit i Karlbergshallen.
– Med den rutin och kvalitet som Ernie besitter så bidrar han inte bara under match utan även på träning och i omklädningsrummet. Det märks att han är ett fullblodsproffs, säger Stefan Ståhlmalm som sitter i Köpings sportgrupp.

Ernests Kalve:
– Jag är riktigt glad och förväntansfull över att komma tillbaka till Köping. Jag vill göra nytta för laget och kommer att bidra med samma engagemang och energi som i fjol, förhoppningsvis ännu mer denna säsong.

Tränare “Jotti” Nikolaidis:
– Att Ernests kommer tillbaka borgar för kvalitet och professionalism. Det här är en kille som ger allt för sitt lag på både träning och match. Vi vet också att han kommer ge oss skytte och väldigt fysiskt försvarsspel. I och med att Ernie är med från start denna säsong kommer vi också kunna använda honom på flera positioner. Jag och hela staben är extremt glada över förlängningen och ser fram emot att åter jobba med Ernie och resten av laget.

>>> SILLY SEASON 2020/21: Så är läget i ditt lag – just nu! <<<

Text: Köping Stars

Dela inlägget