Fotograf: Montage

Stannar i Nässjö: “Besitter en enorm talang”

Nässjö Basket har idag skrivit ett nytt kontrakt med den 23-årige forwarden Craig Lecesne.
– Han besitter en enorm talang, säger Nässjös tränare Joakim Källman.

Under onsdagsförmiddagen meddelade Nässjö Basket att man kommit överens med Craig Lecesne om ett nytt ettårskontrakt över säsongen 2020/21. Lecesne är enligt klubben en spelare som passar perfekt in i deras profil med unga svenska spelare som vill ta nästa steg i karriären.
– Jätteroligt att ha Craig tillbaka nästa säsong. En spelare som alltid ger 100% på planen i varje match och träning. Han besitter en enorm talang, med sin känsla för spelet och teknik blandat med den storleken han har är han en exceptionell spelare i SBL. Craig kom in sent under förra säsongen och genomgick en acklimatisering från 6 år i USA till att spela seniorbasket i Sverige. Något han snappade upp bra och jag tror att det kommer se ännu bättre ut nästa säsong för honom. Med en hel försäsong och en sommar med fortsatt utveckling så ser vi verkligen fram emot att se vad Craig kan hitta på i Nässjölinnet år 2020/2021, säger Joakim Källman.

Så här säger Craig Lecesne själv om kontraktsförlängningen:
– Jag är taggad att få spela ett år till i Nässjö, att utvecklas och ta det till en helt ny nivå nästa år, individuellt och som ett lag. Jag har något att bevisa så det kommer bli jäkligt kul. Trivdes bra med laget, coacherna, och samhället i Nässjö så det var inget svårt beslut att ta.

Nässjö har i dagsläget två spelare med kontrakt över kommande säsong.

Dela inlägget