Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Södertälje Kings-Umeå BSKT

Södertälje Kings får under fredagskvällen besök av Umeå BSKT. Matchen ser du som vanligt på SBL Play – uppkast klockan 19:04!

🏀 SÖDERTÄLJE KINGS 🆚 UMEÅ BSKT 🏀
🇸🇪 SBL Herr
📆 Fredag 28 februari, kl 19:04
🌍 Täljehallen, Södertälje
💻 Livestatistik

📺 Klicka här för att se matchen på SBLPlay.se!

Umeå BSKT jagar en välbehövlig seger när laget under fredagen möter Södertälje Kings på bortaplan. Och det är ett pressat Umeå som reser söderut – laget har nämligen tio raka förluster i SBL och ligger just nu på nionde plats i tabellen vilket betyder negativt kvalspel. Upp till Nässjö som i dagsläget har den åttonde och sista slutspelsplatsen är det hela åtta poäng.

Positivt för Umeå är att skadeläget börjat ljusna under uppehållet, dessutom är senaste tillskottet i truppen Charlie Westbrook spelklar.

Så här långt under säsongen har lagen mötts tre gånger och i samtliga matcher har Södertälje stått som segrare: Södertälje-Umeå 84–83, Umeå-Södertälje 70–87, Umeå-Södertälje 82–89. Återstår att se ifall det blir fjärde gången gillt för Umeå.

LÄGET I LAGEN:❓
Södertälje får tillbaka en trotjänare i Dino Pita. Pita har varit skadad sedan mellandagarna och gör efterlängtad comeback i kväll. Anton Gaddefors stod över senaste matcherna men lär vara tillbaka.

Umeå ser ut att kunna ställa upp med bästa möjliga lag. Notera att Georgio Milligan lämnat Västerbottenklubben.

LÄS MER: 📒
Södertäljes hemsida inför matchen
Umeås hemsida inför matchen

Dela inlägget