Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Wetterbygden Stars-Borås Basket

Wetterbygden Stars vill tillbaka upp på vinnarspåret när man under fredagskvällen gästas av Borås Basket. Matchen kan du se på SBLPlay.se – uppkast klockan 18:04!

🏀 WETTERBYGDEN STARS 🆚 BORÅS BASKET 🏀
🇸🇪 SBL Herr
📆 Fredag 10 januari, kl 18:04
🌍 Huskvarna Sporthall, Jönköping
💻 Livestatistik

📺 Klicka här för att se matchen på SBLPlay.se!

Det har blivit dags för säsongens tredje möte mellan Wetterbygden-Borås. De två första matcherna har serieledande Borås vunnit med 88-84 och 109-93. Återstår att se om Borås kniper segern även i kväll.

Wetterbygden stod för en mycket svag insats när man i tisdags föll borta mot Norrköping Dolphins med hela 94-67, vilket var klubbens tredje förlust i rad. Borås å sin sida vann hemma mot Umeå BSKT med 89-76. Segern satt långt inne och först i den fjärde och sista perioden kunde Borås gå ifrån.

Så här säger Borås tränare Henrik Svensson till Borås Tidning inför matchen:
– Det är alltid tuffa, hårda matcher mot Wetterbygden. De har satsat hårt för att klättra uppåt och har ett väldigt bra lag. Det gäller att vi är redo i 40 minuter, höjer nivån, har energi och håller scouting. De har många offensiva hot i sitt lag. Vi måste försvara oss bra och försvåra deras lägen.

LÄGET I LAGEN:❓
Wetterbygden saknade i tisdags både Adam Rönnqvist och Jesper Wennerholm på grund av sjukdom. Oklart ifall dom är tillbaka i kväll.

Borås kommer till spel utan Simon Gunnarsson som är axelskadad. I övrigt är alla tillgängliga.

LÄS MER: 📒
Wetterbygdens hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget