Fotograf: Maxim Thoré / Bildbyrån

Inför: Nässjö Basket-Djurgården Basket

Viktiga poäng står på spel när SBL:s två bottenlag Nässjö Basket och Djurgården Basket tar emot varandra under måndagskvällen. Här är senaste nytt inför matchen!

🏀 NÄSSJÖ BASKET 🆚 DJURGÅRDEN BASKET 🏀
🇸🇪 SBL Herr
📆 Måndag 30 december, kl 19:04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

📺 Klicka här för att se matchen på SBLPlay.se!

Måndagens motståndare Djurgården Basket kommer från en tuff säsong hittills. Man öppnade säsongen riktigt starkt genom att premiärvinna mot Jämtland, men efter det har det bytts spelare och laget har inte hittat rytm.
Det är ingen tvekan om att Djurgården har ett riktigt bra lag och när det klickar för dem så är de kapabla att slå vilket lag som helst i den här ligan.

Senast vi möttes så lyckades vi vinna hyfsat komfortabelt uppe i Stockholm trots att Djurgården utnyttjade sin storlek på ett bra sätt mot oss i början av matchen. Vi har pratat mycket om hur vi ska kunna stoppa deras övertag i storlek och utnyttja det till vår fördel idag. Detta blir såklart en nyckel för oss.

Grabbarna är väldigt taggade att avsluta 2019 på bästa sätt med en vinst ikväll och vi behöver som vanligt en kokande Nässjö Sporthall i ryggen för att fira nyår med tre raka hemmavinster.

Text: Joakim Källman, tränare i Nässjö Basket

📺 Klicka här för att se matchen på SBLPlay.se!

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö väntas komma till spel med bästa möjliga lag.

Djurgården ser ut att kunna ställa upp med samma lag som mot Borås i fredags, troligen saknar Adam Ramstedt.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Djurgårdens hemsida inför matchen

Dela inlägget