Fotograf: Bildbyrån (montage)

Klart: Gaddefors ansluter till Södertälje

Det har varit på gång ett par dagar, men nu är det klart att landslagsforwarden Anton Gaddefors, 29, ansluter till de regerande mästarna Södertälje Kings.

Södertälje har dragits med skadebekymmer under inledningen av säsongen och väljer därför att förstärka truppen inför det tuffa matchandet som väntar under hösten. Förutom spel i SBL så deltar Södertälje även i FIBA Europe Cup. Första matchen spelades under tisdagen, förlust hemma mot rumänska Cluj med 86-80.

Södertälje har just nu skador på Jeremiah Ingram och Dino Pita. Därför har klubben valt att plocka in Anton Gaddefors som de två senaste åren spelat i Polen. Närmast kommer han från en sejour i Start Lublin.

Här kan du läsa mer om Södertäljes match mot Cluj.

Dela inlägget