Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Borås Basket

Det har blivit hög tid för säsongens andra “Måndagsmatchen”. I Nässjö Sporthall tar hemmalaget Nässjö Basket emot ett formstarkt Borås Basket. Se matchen på SBLPlay.se – uppkast klockan 19.04!

🔥 Nässjö Basket – Borås Basket 🔥
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Måndag 21 oktober, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Det är två lag med olika formkurvor som möts i Nässjö under måndagskvällen. Hemmalaget Nässjö Basket förlorade i fredags mot Köping med 86-80, vilket var klubbens fjärde raka förlust. Enda segern så här långt kom i premiären borta mot Jämtland i slutet av september.

Borås å sin sida förlorade sin premiärmatch mot Köping, men har sedan det spelat bländande basket och kommer till kvällens match med tre raka segrar. Senast besegrade Jämtland på hemmaplan med klara 94-79.

Så här säger Borås-tränaren Henrik Svensson till Borås Tidning inför kvällens match:
– Vi hade två dagar ledigt, det var nog bra, för vi hade ganska många dagar i rad där vi var i gång. Exakt vilken effekt vilan ger får vi se. Nässjö är ett intressant lag som gör många bra saker i anfall. De spelar en avancerad basket som det kommer att ta lite tid att lära sig. De kommer att bli bra, de har ju både ett helt nytt lag, och nya coacher. Vi måste hålla fokus, hög energi och göra få misstag.

LÄS MER: Premiär i kväll för ”Måndagsmatchen”

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö saknar fortsatt Felix Terins. Däremot var stjärnspelaren Nick Russell tillbaka senast.

Borås har samtliga spelare friska och tillgängliga.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget