Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Södertälje Kings-Nässjö Basket

Södertälje Kings har inlett ligaspelet lite darrigt. I kväll kommer ett utvilat Nässjö Basket på besök till Täljehallen. Här är senaste nytt!

🔥 Södertälje Kings – Nässjö Basket 🔥
📺 SBL Play
🇸🇪 Svenska Basketligan, SBL
📆 Tisdag 15 oktober, kl 19.04
🌍 Täljehallen, Södertälje
💻 Livestatistik

De regerande mästarna Södertälje Kings har så här långt vunnit en och förlorat en match i SBL. I förra tisdagens premiär borta mot Wetterbygden blev det förlust med minsta möjliga marginal, 88-87. Liten revansch för den matchen kom i fredags när Umeå gästade Täljehallen. Södertälje låg länge under men en stark forcering i den fjärde perioden gjorde att Södertälje kunna vända och vinna med 84-83.

Nässjö har blandat och gett i säsongsinledningen. Laget har spelat tre matcher, vunnit en och förlorat två. I senaste matchen som spelades förra lördagen mot Norrköping blev det förlust efter dubbla förlängningsperioder, 113-109. Återstår att se om tio dagars vila har gjort gott för Smålandslaget som kommer göra allt i sin makt för att försöka sno med sig en seger hem till Nässjö.

LÄGET I LAGEN:❓
Södertälje ser ut att kunna ställa upp med ordinarie lag.

Felix Terins har saknats i Nässjö under inledningen på säsongen.

LÄS MER: 📒
Södertäljes hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget