Fotograf: Kenta Jönsson / Bildbyrån

15.45: Här kan du se upptaktsträffen för SBL

Idag startar äntligen SBL-säsongen med en stekhet pressträff i Kungl. Tennishallen i Stockholm. Hela upptaktsträffen ser du direkt här med start klockan 15.45!

Det råder ingen tvekan om att årets SBL Herr är den hetaste på länge, kanske till och med någonsin. Tio lag gör upp om titeln bäst i Sverige, och innan slutspelet tar vid framåt vårkanten så väntar en glödhet grundserie där det på förhand är omöjligt att sia om utgången. Det vi vet idag är att ett lag kommer stå som vinnare – och (minst) ett lag åker ur högsta ligan.

Idag onsdag är det dags för den årliga upptaktsträffen inför ligastarten. Hela träffen som sker timmarna innan årets premiärmatch mellan SBL-nykomlingen Djurgården Basket och Jämtland Basket – ser du här nedan eller på SBLPlay.se.

Program, TV-sänd del:
15.45 – 16.00 Nyheter från SBL
16.00 – 16.15 SBBF – om sin verksamhet och koppling till SBL
16.15 – 17.15 Presentation av SBL-lag och coacher
17.15 – 17.30 Vilka lag går till semifinal och är med och tävlar om guldet?

Dela inlägget