Fotograf: Simon Eliasson / Bildbyrån

Lämnar Wetterbygden – klar för Jämtland

Jämtland Basket har idag måndag presenterat ett spännande nyförvärv i amerikanen CJ Dunston, 25. Dunston spelade i fjol för Wetterbygden Stars.

– I de fyra matcherna vi mötte Wetterbygden gick vi segrande ur tre av dem. I den vi förlorade var CJ helt makalös. Han var överallt både i anfall och försvar och det retade gallfeber på mig när jag på video efter matchen såg att han jobbade hårdare än spelarna i mitt eget lag, säger Jämtlands tränare Torbjörn Gehrke till klubbens hemsida.

Den 25-årige forwarden mäter 198 centimeter och snittade förra säsongen 25 minuter, tolv poäng och sex returer per match.
– Personligen tror jag, utan att ens veta ett jota om de andra lagen i SBL, att CJ kommer att vara en kandidat till priset som ”årets lyft” kommande säsong. Värt att nämna är också att jag fick flera sms ifrån Wetterbygden som gratulerade Jämtland till en mycket bra värvning av spelare och en fantastisk person. Det känns tryggt och var en uppskattad gest av Wetterbygden.

LÄS MER: Uppifrån & Ner eller från GRUNDEN och Upp?

Dela inlägget