Fotograf: Josefine Tolleman

Radosavljevic förlänger med Djurgården

Djurgården Basket förlänger med forwarden Lazar Radosavljevic, 28. Radosavljevic som började fjolårssäsongen på bästa sätt genom att sänka en trepoängare på slutsignalen för att ta laget till förlängning i det första derbyt mot AIK.

Det blev därefter vinst i matchen och även starten på en perfekt säsong – 24-0. Den 202 centimeter långe forwarden, född och basketfostrad i Serbien, var en av grundbultarna i Djurgården och kan förutom att göra poäng själv, även skapa för sina medspelare. Under den senaste säsongen i Superettan snittade 28-åringen 18 poäng, fem assists och fem returer per match.
– Förra säsongen var fenomenal och jag vill vara med på resan som vi påbörjat. Med en fantastisk organisation, coacher, ledning och supportrar i ryggen så är jag övertygad om att vi blir framgångsrika i SBL också, det vill jag inte missa, säger Radosavljevic i ett pressmeddelande.

SILLY SEASON 2019/20: Så är läget i ditt lag – just nu!

Charles Barton, tränare i Djurgården:
– Vårt lagbygge fortsätter. Vi har idag signat Lazar Radosavljevic, en av våra bästa spelare från förra säsongen. Lazars breda kompetens och erfarenhet kommer vara oerhört viktigt för vårt lag i SBL, men det absolut viktigaste är hans engagemang för detta projekt.

Dela inlägget