Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

Amerikanen förlänger med Nässjö

Säsongen har precis tagit slut för Nässjö Basket. Men redan innan han åker hem så har amerikanen Franklin Williams skrivit på ett nytt kontrakt.

27-årige Franklin Williams spelade den här säsongen totalt 39 matcher för Nässjö. Han snittade 31 minuter, drygt 13 poäng och 3.5 returer per match. Idag (torsdag) innan hemresan skrev amerikanen dock på ett nytt kontrakt över kommande säsong.

“Vi är oerhört glada över att Franklin kommer tillbaka och fortsätter vara en del av oss. Franklin har en spetskompetens i sitt skytte men vi är övertygade om att han kommer tillföra ännu mer framöver och utveckla andra delar av sitt spel. Basketen handlar inte bara om tekniska detaljer. Som icke-svensk behöver man vänja sig vid kulturen, språket, maten, vara en bra lagkamrat o s v när man ska anpassa sig till en proffskarriär och här är Franklin fenomenal. Han vill lära sig, han vill ta ansvar och vi känner att detta är rätt miljö för honom just nu. Förra året byttes nästan hela laget ut men i år hoppas vi att behålla stommen av vårt lag och bygga vidare på allt positivt som var i år”, skriver Nässjö på sin hemsida.

Dela inlägget