Fotograf: Bildbyrån (montage)

Se toppmatcherna – gratis på SBLPlay!

Härliga nyheter för alla basketälskare. Nu höjer vi temperaturen inför slutspelet genom att sända två toppmatcher från SBL – gratis på SBLPlay.se!

Tre omgångar återstår av grundserien i SBL och en rafflande avslutning väntar den kommande veckan där fyra lag slåss om seriesegern, och därmed fördel av hemmaplan genom hela slutspelet. I skrivande stund är det Södertälje Kings som är i förarsätet med sina 54 inspelade poäng. På andra plats hittar vi Borås Basket på 48 poäng, tätt följt av Norrköping Dolphins och BC Luleå som också har 48 poäng – med andra ord är det laddat för riktigt spännande matcher och en högdramatisk avslutning!

För att höja temperaturen ytterligare inför slutspelet så kommer vi, två tisdagar i rad, tillsammans med produktionsbolaget Sportsground att göra fullskaliga TV-sändningar som alla kan se GRATIS på SBLPlay.se! Det kommer bland mycket annat vara studio på plats, flera kameror, gäster och intressanta intervjuer.

Sändningarna startar klockan 18.45 – så se till att ratta in SBLPlay.se eller se matchen nedan!

Här är datum och matcher att boka in:
📆 Tisdag 12 mars, kl 19.04: Södertälje Kings – Norrköping Dolphins

📆 Tisdag 19 mars, kl 19.04: Norrköping Dolphins – BC Luleå

PS.. Du har väl inte missat att köpa ditt slutspelskort? Köp redan idag så får du resterande matcher i grundserien på köpet!

Dela inlägget