Fotograf: Montage

Klubbdirektören lämnar topplaget

Norrköping Dolphins klubbdirektör Patrik Rosenlund lämnar jobbet i Dolphins och går tillbaka till att arbeta med fastigheter. Patrik har fått en tjänst som marknadsområdeschef hos Riksbyggen.

Patrik Rosenlund tillträdde tjänsten som klubbdirektör i Norrköping Dolphins den 3 september 2018. Innan dess har han varit aktiv i diverse ungdomslag och suttit i både ungdoms- och huvudstyrelsen. Nu har Patrik hittat en ny utmaning och har erbjudits en tjänst på Riksbyggen.
– Det är en nyinrättad tjänst och jag kommer arbeta som marknadsområdeschef, som innebär att jag bland annat ska jobba med att leta efter byggbar mark. Det är väldigt bra erbjudande och jag har en liten känsla av att de faktiskt skräddarsytt tjänsten för mig, säger Patrik Rosenlund och fortsätter:
– Det är förstås med blandade känslor jag lämnar Dolphins, men jag kommer vara aktiv i föreningen på ett eller annat sätt. Dolphinshjärtat har jag kvar.

Dolphins ordförande Mattias Ottosson kommenterar det hela på följande vis:
– Det är så klart väldigt tråkigt att förlora en medarbetare, men vi har full förståelse för detta och önskar Patrik all framgång i det nya och spännande jobbet.

Text: Robin Svensson (Norrköping Dolphins)

Dela inlägget