Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

Engelsman klar för Nässjö

Nässjö Basket har gjort klart med engelsmannen Kofi Josephs för resterande del av säsongen.

Nässjö har under en längre tid stått utan en extra spelare på forwardspositionen då Kristian Heder Ternell och Alexander Gorskis skador håller dem borta för resten av säsongen.

Därför har ligasexan beslutat att plocka in 27-årige Kofi Josephs i truppen. Josephs är en naturlig forward på 198 centimeter med ett bra skott. Engelsmannen kommer göra debut för Nässjö redan under lördagen i matchen mot Köping Stars.
– Kofi är en atletisk skarpskytt och bra returtagare och vi tror att han kommer att kunna försvara på flera positioner. Han stärker vår trupp efter skadan på Alexander Gorski och ger oss bättre rotation med fler taktiska optioner i matcherna. Vi hoppas att hans erfarenhet först ska hjälpa oss i återstående matcher av grundserien och att vi sedan ska ha ett lag fullt redo att tävla och prestera på hög nivå oavsett motstånd i slutspelet, säger Nässjös tränare Jordi Juste till klubbens hemsida.

27-åringen kommer närmast från en kort sejour i Breidablik, Island och har tidigare spelat i bland annat Spanien och England.

Transferfönstret i SBL stänger den 28 februari.

Dela inlägget