Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Borås Basket

Blir det tredje gången gillt för Nässjö Basket när man tar emot Borås Basket? Det återstår att se. Här är i alla fall senaste nytt inför matchen!

🔥 Nässjö Basket – Borås Basket 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 29 januari, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Efter en tuff resa till Jämtland och förlust är det ikväll dags för hemmamatch igen för Nässjö Basket. Nu är det Borås som kommer på besök. Borås är det enda lag som Nässjö inte lyckats besegra den här säsongen. Säsongens två tidigare möten har slutat 88-83 och 103-80 till fördel för Borås.

I Borås har amerikanen Marcus Tyus varit i det närmaste ostoppbar den senaste tiden, mot Köping senast satte han 28 poäng. Naturligtvis med gott understöd av ligans kanske bästa spelare Nimrod Hilliard.

Nässjö som presterat väldigt ojämnt de senaste matcherna hoppas att Marquis Jackson hämtat sig efter sin luftfärd i derbyt mot Wetterbygden och kan vara med ikväll. Det lär krävas ett högklassigt försvarsspel för att ha chansen att hänga med ett bortalag som just nu presterar högklassig basket.

Text: Nässjö Basket

***
Här kan du lyssna på det senaste avsnittet av “Basketpodden”.

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö saknade senast både Marquis Jackson och Facundo Zarzate, det är oklart ifall någon av dom är tillbaka ikväll. Dessutom är Alexander Gorski fortsatt indisponibel.

Borås kan ställa upp med bästa möjliga lag.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget