Fotograf: Bildbyrån (montage)

Inför: Nässjö Basket-Södertälje Kings

I kväll är det första gången någonsin som det spelas hemmamatch för Nässjö Basket en måndag. Gästar gör Södertälje Kings. Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Nässjö Basket – Södertälje Kings 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Måndag 12 november, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Södertälje innehåller en del bekanta ansikten. Alexander Lindqvist och Auston Barnes har båda gjort varsin säsong i hemmalaget Nässjö. I serien ligger Södertälje just nu på tredje plast, men är det lag som förlorat minst antal matcher. Endast en gång har tränare Degernäs lag förlorat i år och det var mot Nässjös motståndare i fredags BC Luleå.

Med andra ord är det ett mycket starkt Södertälje som kommer till Sporthallen. Man har tappat de första omgångarnas succé William Magarity men ersatt honom med Adam Ramstedt. De har också intressanta amerikaner i år som visat hög klass.

Nässjö som lyckades bryta en trist trend i fredags laddar för att kunna genomföra ytterligare en bra match mot ett topplag. Alexander Gorski gjorde hemmadebut senast och visade att han kan bli ett nyttigt tillskott. Det krävs återigen en energifylld insats från Nässjö och förhoppningsvis kommer publiken tillbaka och stöttar hemmalaget.

Text: Nässjö Basket
 

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjös Facundo Zarate var tillbaka efter skada i fredagens seger mot Luleå, vilket gör att Nässjö med stor sannolikhet kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Södertälje kommer till spel utan Eric Garcia som kommer missa ett par veckor till. Nyförvärvet Adam Ramstedt är dock spelklar.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Södertäljes hemsida inför matchen

Dela inlägget