Fotograf: Suvad Mrkonjic / Bildbyrån

Inför: Nässjö Basket-Borås Basket

Hemmastarka Nässjö Basket tar under tisdagskvällen emot ligatvåan Borås Basket. Här är senaste nytt inför matchen!

🔥 Nässjö Basket – Borås Basket 🔥
📺 SBLPlay.se
🇸🇪 SBL (herr)
📆 Tisdag 30 oktober, kl 19.04
🌍 Nässjö Sporthall, Nässjö
💻 Livestatistik

Återigen ställs Nässjö inför en oerhört tuff uppgift då Borås gästar Nässjö Sporthall på tisdagskvällen.

Ett Borås som även i år ser väldigt intressant ut. Man har behållit fjolårets succé Nimrod Hilliard och kompletterat med mycket kapabla duon Michael Moore och Marcus Tyus. Kanske är det i år Jonas Larssons bygge går ända fram till final. I en haltande tabell är Borås just nu tvåa. Nässjö-publiken kommer också att få se ett bekant ansikte i William Gutenius som tidigare spelat i nässjölinnet. Ett stort hot från trepoängslinjen.

Nässjö, som tog ett positivt steg framåt i bortamatchen mot Jämtland även att det inte räckte hela vägen fram, har snart alla tillbaka. Det verkar dock som att Kristian Heder Ternells skada är mycket värre än befarat och tyvärr får vi nog vänta länge på “Kirres” comeback.

Text: Nässjö Basket

***
Borås Basket ska möta Nässjö Basket borta på tisdag. Inför den matchen finns ett podcast-avsnitt att lyssna in sig på. Det innehåller bland mycket annat en intervju med comebackande Nässjöspelaren Karim Wazzi.

 

LÄGET I LAGEN:❓
Nässjö saknar fortsatt långtidsskadade lagkaptenen Kristian Heder Ternell.

Borås väntas mönstra bästa möjliga lag.

LÄS MER: 📒
Nässjös hemsida inför matchen
Borås hemsida inför matchen

Dela inlägget