Fotograf: Daniel Nestor / Bildbyrån

Boggs tillbaka i Köping

Köping Stars presenterade på torsdagen sitt senaste nyförvärv. Det handlar om ingen mindre än publikfriaren Ronnie Boggs.
– Jag är extremt glad att Ronnie återvänder, säger Köpings tränare Panagiotis Nikolaidis.

27-årige Ronald “Ronnie” Boggs återvänder till Köping, en klubb som han spelade för så sent som säsongen 2016/2017. Året dessförinnan spelade han för Borås Basket, och innan dess har han även spelat ligabasket för Eco Örebro. Den senaste säsongen representerade han portugisiska Illiabum.
– Ronnie är en allsidig spelare som kan spela guard och liten forward. Hans styrkor ligger i snabba spelvändningar där han kan använda sin atletism samt att han är väldigt spelintelligent. Jag är extremt glad att Ronnie återvänder och vi ser båda fram emot ett spännande första år i SBL med Köping, säger Panagiotis “Jotti” Nikolaidis.

Köpings sportchef Richard Persson:
– Det är en stor glädje att vi till hösten får se Ronnie Boggs i Starslinnet än en gång. Han är en atletisk spelare med enorm talang, kämpaglöd och stort hjärta. Säsongen 2016/17 var han med och skruvade upp ”baskethypen” i Köping. Ronnie är en bidragande orsak till att vi lyckats med vår satsning mot SBL och jag är glad att vi har lyckats signa honom för den kommande säsongen.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget