Fotograf: Montage (Bildbyrån)

Amerikan först in i Nässjö

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med sin första spelare för den kommande SBL-säsongen.

Franklin Williams Jr. Så heter Nässjö Baskets senaste tillskott. Amerikanen som är 26 år gammal kommer närmast från Kansas City Tornados där han den gångna säsongen snittade nästan 21 poäng och fem returer per match.
– Franklin är riktigt bra och snabb skytt från trepoängslinjen. Han förstår spelet, sprider golvet och kan även ta bollen till korgen. Vi förväntar oss även att han hjälper oss i försvaret och med sin storlek och atletism kommer ta mycket returer, säger Nässjös tränare Jordi Juste.

26-åringen kommer till Nässjö i mitten av augusti.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att få spela för Nässjö Basket i Svenska Basketligan. Jag vill tacka hela Nässjös organisation för att dom tror på mig. Det blir ett perfekt ställe för mig att börja min internationella karriär på, säger Franklin Williams Jr själv.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget