Fotograf: Kenta Jönsson / Bildbyrån

Barnes återvänder till Södertälje

Auston Barnes återvänder till Södertälje Kings säsongen 18/19. Amerikanen som anslöt under säsongen klev fram under slutet på grundserien och framförallt i slutspelet.

– Barnes är en karaktärsspelare som är användbar på väldigt många positioner. Defensivt spelade han i slutspelet både på Arik Smith och Yannick Anzuluni och offensivt visade han stor selektion i sitt skottval och var högprocentig från många olika lägen, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs.

Den 203 cm långe forwarden snittade drygt tio poäng och fem returer säsongen 17/18.
– Jag ser fram emot att få en ny chans med Kings och siktar på att vinna mästerskapet kommande säsong, säger Auston Barnes.

Södertälje har sedan tidigare fyra spelare med kontrakt över kommande säsong: Toni Bizaca, Adam Ramstedt, Martin Pahlmblad och Alexander Lindqvist. Däremot är det klart att assisterande tränaren Lukas Varga lämnar för att bli huvudtränare i danska Svendborg.

SILLY SEASON 2018/19: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget