Fotograf: Södertälje Kings

KLART: Mbemba ersätter Borg i Södertälje

Södertälje Kings har gjort klart med Rudy Mbemba för resterande del av säsongen.
– Vi känner alla till Rudys potential och talang, säger Södertäljes tränare Ludwig Degernäs.

Efter att Tobias Borg fått drömchansen i Spanien har klubben sökt efter en ersättare. Lösningen har klubben funnit i Rudy Mbemba. Rudy spelade förra säsongen sex matcher med Umeå BSKT och snittade 18 poäng, 4,5 returer och 4,2 assist.
– Vi känner alla till Rudys potential och talang och att han har tränat med laget under perioder redan den här säsongen gör att vi är trygga med att Rudy kommer komma in i spelet snabbt. Men vi ska givetvis inte stressa nåt då han inte spelat matcher på ett tag utan vi ger honom den tid han behöver, säger Ludwig Degernäs.

Rudy kan debutera i Södertäljes nästa match mot Norrköping på måndag den 5 februari.

Dela inlägget