Fotograf: Montage

Nässjö förändrar i insiderotationen

Nässjö Basket har kommit överens med den serbiske centern Dusan Sisic om ett kontrakt som gäller över säsongen 2017/2018.

Dusan ansluter till truppen under tisdagen och förväntas kunna göra sitt första framträdande i Nässjös uniform redan kommande fredag när Nässjö träningsspelar mot Borås Basket.

Nässjö Baskets ledning har beslutat att avsluta samarbetet med Demarcus Daniels och ersätta honom med Dusan Sisic. Dusan mäter 206 centimeter och är 27 år. Han kommer senast från spel i Luxemburg, men han har även erfarenhet av andra europeiska ligor.
– Det är alltid tråkigt när man behöver göra en förändring som denna men en tidig lårskada på Demarcus gjorde att han kommit efter och vi har gjort bedömningen tillsammans med Felix (Alonso, tränare) att Dusan Sisic är ett bättre alternativ till vår insiderotation. Med Dusan blir vi större inside och han kommer kunna bidra starkt under båda korgarna såväl offensivt som defensivt. Han bidrar också med värdefull erfarenhet till vårt unga lag, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget