Fotograf: Johanna Lundberg / Bildbyrån

Zekovic förlänger med Uppsala

Uppsala Basket har nu gjort klart med ytterligare en spelare inför kommande säsong. 22-årige Anes Zekovic har i dagarna skrivit på ett 1-årskontrakt.

Zekovic som är född 1995 och fostrad i KFUM Uppsala, mäter 197 centimeter, och kommer att spela på position tre.
– Först och främst känns det otroligt skönt att vi kommit överens om en förlängning. Kevin (Gaines, tränare) och jag har haft kontakt under hela sommaren och det känns bra att coachen har visat ett så pass stort intresse för att ha kvar mig och tror på mig. Jag känner mig riktigt motiverad inför min tredje säsong i basketligan. Jag har stora ambitioner och vill hela tiden utvecklas och jag är övertygad om att jag får den bästa utvecklingen av min basketkarriär i Uppsala basket. Jag ser verkligen fram emot den här säsongen, säger Anes Zekovic i ett pressmeddelande.

Kevin Gaines tränare i Uppsala Basket:
– Jag är jätteglad att Anes är tillbaka i laget. Anes kommer att hjälpa oss med sitt skytte, returtagning och med sin härliga energi. Jag tror att vi kommer se honom blomma ut ordentligt i år.

Uppsalas lagbygge börjar nu ta form och klubben meddelar att man inom kort kommer att presentera fler nyheter vad gäller truppen.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget