Fotograf: Carl Sandin / Bildbyrån

20:e elitsäsongen för Palm

Rutinerade Mike Palm har skrivit på för sin nionde säsong i Borås Basket. Tidigare representerade han Sundsvall Dragons under sex säsonger, samt spelade fem år på college i USA. Detta sammantaget gör att 2017/2018 blir Palms 20:e säsong på elitnivå.

Mike Palm kommer att fylla 38 år innan säsongen är igång – en ansenlig ålder för en elitidrottsman. Men det är också en ålder då en basketspelare hunnit samla på sig väldigt många erfarenheter.
– Min inställning har alltid varit att spela så länge det känns roligt. Förra säsongen gick det lite sämre och jag ville inte avsluta min karriär på det sättet. Så länge jag kan bidra med något positivt för laget, oavsett vilken roll jag har, så vill jag fortsätta. Kroppen känns bra och jag älskar fortfarande att spela basket, så jag vill hjälpa Borås Basket till en så bra säsong som möjligt, säger Palm till klubbens hemsida.

Notera: Mike Palm är 19 år mer erfaren än lagkamraterna Daniel Thuresson och Ludvig Johansson.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Dela inlägget