Fotograf: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

Eliasson förlänger med Nässjö

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med skarpskytten Daniel Eliasson. Kontraktet gäller över säsongen 2017/2018.

Under måndagen drog Nässjö Basket igång den gemensamma lagträningen inför kommande säsong. 24-årige Daniel Eliasson fanns med på träningen och avslutade med att skriva på ett nytt ettårskontrakt med klubben han spelade för i fjol. Då blev det i snitt 13 minuter och 3.7 poäng per match.
– Härligt och viktigt för oss att Daniel återigen väljer oss. Han fick den förra säsongen mer eller mindre helt spolierad på grund av sjukdom och vi vet vad han kan göra på en basketplan när han är fit for fight som nu. Daniel har också värdefull rutin från Basketligan och hans snabba ”trepoängsbössa” kommer vinna matcher åt oss, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon.

I och med Eliassons påskrift så har Smålandsklubben nu nästan full trupp. Men en viktig pusselbit saknas fortfarande – en center som ska ersätta Dartaye Ruffin.
– Vi har sagt att vi kommer ha is i magen där, säger Ulf Classon till Smålands-Tidningen.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget