Fotograf: Montage

Sista pusselbiten för Jämtland?

Nu är det klart vem som blir den sista (?) pusselbiten i kommande säsongs Jämtland Basket. Under måndagen skrev nämligen den 23-årige amerikanen Brandon Taylor på för Östersundsklubben.

Jämtland Basket har hittat Mike Bruesewitzs ersättare. Brandon Taylor kommer närmast ifrån grekiska PAOK och schweiziska Massagno. Innan dess spelade han fyra år på anrika Penn State i Big 10 Conference mot lag som Indiana, Michigan, Purdue, Maryland, Wisconsin, med flera. Med ett snitt på 16 poäng och sex returer var det inte så konstigt att han fick chansen att kliva in på den europeiska scenen med ett storlag som PAOK.

Elva matcher i Champions League och åtta i den inhemska ligan blev det för Taylor innan han bytte över till Schweiz och Massagno.
– Brandon Taylor kommer utan tvekan att vara en av de mest talangfulla spelarna i ligan kommande säsong. Combon Will Paul/Brandon Taylor på våra inside-positioner blir definitivt i paritet med slagkraften Mike/Dino och något att bita i för våra konkurrenter. Will Paul och Brandon kan båda göra lite av varje av det Mike och Dino gjorde. Mike var en utpräglad forward och Dino mer av en center/forward. Will och Brandon kan egentligen göra lite av båda vilket kommer att bli en trygghet för oss, säger Jämtlands tränare Torbjörn Gehrke till klubbens hemsida.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget