Fotograf: Peter Holgersson / Bildbyrån

Framtidsnamnen nästa att förlänga

Talangerna Felix Terins och Hugo Waldeck vill fortsätta att utvecklas i Norrköping Dolphins.
– Självklart roligt att så många vill stanna, säger Norrköpings tränare Adnan Chuk.

Felix är 19 år, Hugo 16. Framtidens namn vill spela i Dolphins.
– När det gäller Felix så blir det hans tredje säsong med oss. Det är en kille som ger allt på varenda träning och har en förmåga att hela tiden pusha sig själv. Därför tror vi mycket på Felix och tror snart han exploderar utvecklingsmässigt. Det var ett självklart val att vilja behålla honom, säger Adnan Chuk om Felix som precis gått klart gymnasiet.

För centern Hugo blir det andra säsongen i herrlaget.
– Det är svårt att tro att han gick i nian under förra säsongen. Han är mogen för sin ålder. Det han visade då kunde vi egentligen inte kräva av en som gick i nian.

Hugo rehabar fortfarande sitt knä, något han kommer göra till september.
– Killen går liksom ettan på gymnasiet, det är ingen brådska på nåt sätt. Han kommer dubblera spel med oss med spel i division I, menar Adnan.

Nu är det ändå många som valt att förlänga.
– Det är självklart roligt att så många vill stanna, det är inget att skämta bort. Vi sa redan första veckan vi började hur vi ville bygga laget, och hur spelarna skulle uppleva en miljö där det är roligt att gå till jobbet. Det tycker jag vi lyckats med och vi hör många spelare som vill komma hit just av den anledningen. Men det kan självklart hela tiden bli bättre. Vi är inte nöjda, säger Adnan Chuk.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Text: Robin Svensson (Norrköping Dolphins)

Dela inlägget