Fotograf: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Profilen förlänger med Luleå: “Han är viktig för oss”

Centern Brice Massamba förlänger kontraktet med BC Luleå ytterligare ett år. Brice hade ett bra kontrakt på gång i Polen men väljer att stanna i Luleå efter fjolårets mästarsäsong och med Champions League som utmaning framför sig med klubben.

– Han är viktig för oss och en kugge som passar in i laget både på och utanför planen. Vi var nöjda med Brice förra säsongen och ville väldigt gärna att han skulle stanna hos och är nu glada att han valde BC Luleå framför kontrakt i Polen, säger Luleås klubbdirektör Lars Mosesson i ett pressmeddelande.

Brice Massamba:
– Jag är självfallet glad att kunna stanna med grabbarna, vi är ju nästan samma lag som i fjol. Jag hade ett bra kontrakt på gång i Polen men det känns rätt att stanna med grabbarna och BC Luleå. Att vi ska spela i Champions league är också en spännande utmaning där vi fick en tuff motståndare (Telenet Giants Antwerpen) i första omgången men jag tror skarpt på att vi fixar det.

Däremot är det klart att Andreas von Uthmann lämnar BC Luleå. von Uthmann har skrivit på för superettaklubben Djurgården.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Text: Lasse Mikkelsson (BC Luleå)

Dela inlägget