Fotograf: Peter Skaugvold / Bildbyrån

KLART: Landslagsmannen stannar i Södertälje

Södertäljeprodukten och landslagsspelaren Nick Spires är klar för ännu en säsong med Södertälje Kings. Detta blir Nicks tredje säsong i Kings-linnet. Förra säsongen snittade han nio poäng och sex returer.

– Jag är supertaggad för ännu en säsong med Kings där jag ska fortsätta utveckla mitt spel. Laget som nu börjar ta form känns mycket spännande och det ska bli inspirerande att fajtas i Europa och om ligatiteln i Sverige i år igen, säger Nick Spires.

Nye tränaren ”Ludde” Degernäs har därmed mycket av rotationen med stora spelare på plats i Nick, Aaron (Anderson) och Adam (Ramstedt).
– Nick är en grundpelare i vårt lagbygge, landslagsspelare och Södertäljeprodukt. Det blir spännande att kunna variera spelet med Nick, Aaron och Adam. Samtliga är atletiska och rörliga för sin storlek vilket förhoppningsvis kan skapa viss oreda för motståndarlagen, kanske till och med kan ha dem på banan alla tre samtidigt, säger Degernäs.

Nick är med landslaget hela sommaren och med stor sannolikhet även under kommande VM-kval i augusti och ansluter därmed till laget kring den 20 augusti.

Så här ser Södertäljes trupp ut just nu: Valter Lindström, Adam Ramstedt, Nick Spires och Aaron Anderson.

Dela inlägget