Fotograf: Peter Skaugvold / Bildbyrån

Trion komplett – stjärnforwarden stannar

Nu är det klart. Mästarna BC Luleå får behålla sin stjärntrio. Under torsdagskvällen skrev nämligen Yannick Anzuluni på ett nytt kontrakt.

BC Luleå gjorde tidigt klart att man gärna ville behålla sina tre importspelare Yannick Anzuluni, Brandon Rozzell och Quinton Upshur. Efter att både Rozzell och Upshur skrivit på nya kontrakt den senaste veckan, så är det nu klart att även 29-årige Anzuluni stannar i mästarklubben över kommande säsong.
– Det här är otroligt roligt för klubben. Importer hade vi säkerligen haft ändå, men att de här tre väljer att fortsätta är något extra. De var med och skapade magi under förra säsongen, och det ska vi göra igen. Det betyder att vi har ytterligare en spelare som vi har full koll på. Vi kan bygga vidare på det vi startade förra säsongen, och göra något riktigt bra av det. Yannick är otroligt populär här i Luleå, så det är ett tack till publiken också, säger BC Luleås tränare Peter Öqvist till NK/NSD.

Anzuluni snittade den gångna säsongen 16.1 poäng och 6.8 returer per match.

BC Luleås trupp ut just nu: Yannick Anzuluni, Brandon Rozzell, Quinton Upshur, Denzel Andersson, Anton Saks, Tom Lidén och Anton Kobylak-Berglund (ny från Jämtland).

Dela inlägget