Fotograf: Peter Skaugvold / Bildbyrån

“Årets guard” kvar i Luleå

BC Luleå-stjärnan Brandon Rozzell gör som sin landsman Quinton Upshur – stannar kvar i Sverige och hos de regerande mästarna BC Luleå.

Idag blev det klart. 28-årige Brandon Rozzell har skrivit på för ytterligare en säsong i BC Luleå. Stjärnguarden var den gångna säsongen en av Basketligans främsta spelare och belönades, förutom med ett SM-guld, utmärkelsen som “Årets guard”. 28-åringen snittade 17 poäng och fyra assist per match.
– Brandon Rozzell är en enormt duktig basketspelare som är attraktiv för många andra klubbar runt om i Europa och övriga världen. Därför är det extra roligt att han väljer att stanna hos oss. Vi är väldigt tacksamma för det, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson till NK/NSD.

Så sent som i fredags meddelade BC Luleå att Quinton Upshur stannar i klubben.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget