Fotograf: Johanna Lundberg / Bildbyrån

Forwarden stannar i Södertälje

Forwarden Adam Ramstedt, 21, stannar i Södertälje Kings. Nyligen skrev han på för två nya år i klubben.

Förra veckan blev det klart att tränaren Vedran Bosnic lämnar silvermedaljörerna Södertälje Kings för schweiziska Lions de Geneve. Någon ny tränare är ännu inte presenterad, men en spelare som meddelat att han stannar i klubben är Adam Ramstedt. Den 208 centimeter långe forwarden har skrivit på för två nya år i Södertälje, en klubb som han är fostrad i.

Nyligen blev 21-åringen uttagen i A-landslagets bruttotrupp till VM-kvalet i sommar. Den senaste säsongen spelade han i 34 matcher och snittade tre poäng och två returer per match. Sedan tidigare har guarden Valter Lindström kontrakt över nästa säsong.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget