Fotograf: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

Trotjänaren förlänger med Nässjö

25-årige Kristian Heder Ternell förlänger med Nässjö Basket. Han är redo för sin sjunde säsong i Nässjö-linnet.

– Återigen en stor ära att skriva på för Nässjö och åter spela för de bästa fansen i Sverige. För mig kändes det självklart att signa för ett år till. Förra året kommer alltid vara ett år som kom att handla om om, jag är ute efter revansch, semifinal är målet. Tack till alla i och runt klubben för att ni fortsätter göra detta möjligt, och tack för att ni tror på mig, säger Heder Ternell till klubbens hemsida.

Sportcheferna Mats Homelius och Ulf Classon:
– Kristian står för stabilitet och trygghet och han är otroligt viktig för vårt lag så väl på banan som i omklädningsrummet. ”Kirre” drogs med en efterhängsen axelskada under den förra säsongen och denna hämmade givetvis hans spel. Trots denna så visade han upp en härlig inställning och bidrog i match efter match och aldrig någonsin hörde man denna gentleman gnälla. En skadefri Heder Ternell kommer lyfta ytterligare en dimension under kommande ligaår.

25-åringen snittade 4.5 poäng per match i Nässjö-linnet den gångna säsongen.

När det gäller tränarfrågan så är det fortfarande inte klart vem som leder Nässjö Basket i höst. Men mycket troligt blir det en utländsk tränare, och kanske kan ett namn presenteras inom kort.
– Vi är i förhandlingsläge och har deadline för en tränare imorgon. Man måste ju ge dem lite tid att fundera, säger Nässjös sportchef Ulf Classon till Smålands-Tidningen.

SILLY SEASON 2017/18: Så är läget i ditt lag – just nu!

Dela inlägget