Fotograf: Daniel Grönbek / Borås Basket

Poängkungen lämnar Borås

Borås Basket och James Washington går skilda vägar. Washington har varit Borås startande pointguard sedan säsongen 2016/17 började. Nu har amerikanen fått och tackat ja till ett kontraktsförslag hos en polsk klubb.

James Washington har spelat för Borås Basket under den gångna hösten. Den amerikanske pointguarden hann med 14 matcher och snittade 18 poäng, sex assist och fyra returer. Nu har han bestämt sig för att lämna Borås och fortsätta sin säsong i polska ligafemman Anwil Wloclawek.
– James Washington är inte längre en del av Borås Baskets trupp. Vi tackar honom så klart för den här tiden och önskar honom lycka till, kommenterar Borås Baskets sportchef Jonas Larsson.

Borås Basket jobbar för fullt med att hitta en ersättare, som man hoppas ha på plats inom en så snar framtid som möjlig.

Text: Magnus Stråhle (Borås Basket)

Dela inlägget