Fotograf: Erik Simander / Bildbyrån

Södertälje sänker biljettpriserna

Nästa vecka inleder Södertälje Kings spelet på hemmaplan i Europacupens andra omgång – och man gör det med sänkta biljettpriser.

För andra året i rad har Södertälje tagit sig vidare till andra omgången i FIBA Europe Cup. Igår inledde man genom att förlora med 72-66 borta mot turkiska Gaziantep. På tisdag är det dags för nästa match då franska Elan Chalon gästar Täljehallen.

Och då passar klubben på att sänka biljettpriserna i samtliga hemmamatcher. Klubbens barn- och ungdomsspelare går dessutom in gratis. Även lag i andra föreningar, oavsett idrott, har möjlighet att köpa biljetter till rabatterat pris.
– Vi är stolta över att ha tagit oss vidare men vi är inte nöjda. Nu är det dags att visa upp Södertälje och svensk basket i Europa och då behöver vi allt stöd vi kan få. Kom och var en del av #täljekärlek med oss, säger lagets tränare Vedran Bosnic till Länstidningen.

Andra omgången av Europe Cup spelas i grupper om fyra lag där gruppsegraren går direkt till kvartsfinal. Även den som står som grupptvåa efter dubbelmötena har möjlighet att gå vidare.

Dela inlägget