Fotograf: Bildbyrån (montage)

Matchguide: Nässjö redo att ge Norrköping en match

Det brukar ofta bli jämna och täta matcher mellan Norrköping Dolphins och Nässjö Basket. I kväll möts lagen i Stadium Arena. Här är senaste nytt!

Vilka: Norrköping Dolphins-Nässjö Basket
När: Tisdag 25 oktober, kl 19.04
Var: Stadium Arena, Norrköping
Sändning: Basketsverige.tv

Dags för ny match för Norrköping Dolphins hemma i Stadium Arena, där man i kväll gästas av Nässjö Basket som hunnit med fyra matcher – två vinster och två förluster, varav man i den senaste pressade Södertälje Kings som till slut ändå kunde vinna.
– Vi kommer till spel med de tio spelare som vi har registrerade i och med att vi gick miste om en kropp med kvalitet i form av Navid Niktash, som tyvärr redan har åkt ner till Frankrike beroende att vi inte kunde komma överens om delar av det ekonomiska i kontraktet, säger Norrköpings tränare Adnan Chuk.

– I fredags mot Borås genomförde vi inte vad vi kommit överens om och vi behöver prestera betydligt bättre i kväll. Vi fokuserar på prestation som lag och individuellt och inte så mycket på resultatet än så länge. Samtliga spelare måste ta sitt ansvar och höja kvaliteten på sina prestationer jämfört med matchen i fredags, fortsätter Adnan Chuk.

Nässjö pressade som sagt Södertälje i helgen på hemmaplan, men fick ge sig med 73-67. Nässjö och Norrköping har under de senaste säsongerna haft flera tuffa och täta drabbningar och mycket talar för ytterligare en i kväll.

 

LÄGET I LAGEN:❓
Norrköping får klara sig utan unge guarden Edvin Stark som fortfarande återhämtar sig efter en hjärnskakning. Han kommer dock sitta med på bänken.

William Gutenius uppges vara nära spel efter skadan, vilket skulle göra att Nässjö kan spela med ordinarie lag för första gången den här säsongen.

NOTERA ATT: ✍️
* Norrköping har just nu endast tio registrerade spelare i truppen.
* Cole Darling och Abdou Medjedoub – nu i Norrköping spelade i fjol i Nässjö.
* Provspelaren Navid Niktash lämnade i helgen Norrköping.

LÄS MER: 📒
Norrköpings hemsida inför matchen
Nässjös hemsida inför matchen

Dela inlägget