Fotograf: Jörgen Jarnberger / Bildbyrån

Ligaveteranen förlänger med Dolphins

Det kommer inte som någon större överraskning. Men nu är det klart att ligaveteranen Mikael Lindquist blir Norrköping Dolphins trogen – i minst ett år till.

33-årige Mikael Lindquist har i flera säsonger varit en nyckelspelare hos östgötarna. I fjol snittade guarden 14.5 poäng på 44 matcher. Att coach Adnan Chuk velat förlänga med Lindquist är ingen hemlighet, men parterna har inte kunnat enats om ett nytt kontrakt – förrän nu.
– Jätteskönt att det är klart. Det känns spännande. Vi ska försöka fortsätta bygga på det vi startade förra året. Vi har en del nya intressanta spelare och jag tror att de kommer passa in bra. Det viktiga är att det är bra killar. Det är en lagsport vi håller på med så det viktiga är att vi sitter ihop, säger Lindquist till Folkbladet.

I och med Lindquists påskrift så börjar Dolphinstruppen bli komplett. En “stor” forward till ska dock in i laget. På söndag kommer en 25-åring från Serbien som ska provspela med klubben.
– Vi har någon sorts förhoppning att han kan passa in i den här gruppen bra. Han har tio dagar på sig att visa upp sig och så får vi utvärdera efter det. Det är en spelartyp som påminner ganska mycket om Cole Darling. En rörlig fyra, som har ganska bra speluppfattning och rör sig bra, säger Adnan Chuk till Folkbladet

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Dela inlägget