Fotograf:

Amerikansk powerforward till Nässjö

Nässjö Basket har skrivit kontrakt med den amerikanske powerforwarden Auston Barnes. Avtalet gäller för säsongen 2016/2017.

Auston Barnes är född 1991 och mäter 202 centimeter. Sin collegetid gjorde han på Bradley University. Efter att ha gått ut därifrån 2015 så gjorde han i fjol sin första säsong som professionell basketspelare. Han representerade då den bulgariska klubben BC Beroe med bra resultat och statistik – 10.4 poäng och 6.7 returer i snitt per match.
– Vi har under en tid sökt efter en stark spelare på position tre och vi känner oss mycket nöjda med att ha fått Auston Barnes signatur. Auston kommer bli oerhört nyttig för oss över hela banan. Han är stark och rörlig och även utrustad med en riktigt bra skotthand, säger Nässjös sportchefer Mats Homelius och Ulf Classon.

SILLY SEASON 2016/17: Så är läget i ditt lag!

Dela inlägget